Over Vriendin

Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Elke lezeres moet zich in Vriendin herkennen en voelen dat zij niet de enige is die tegen bepaalde dingen aan loopt.

Onze belofte: Met Vriendin voel je je nooit alleen.

Vriendin is onderdeel van Audax Publishing en staat voor herkenbare, openhartige en indringende persoonlijke levensverhalen – zowel online als offline. Onze verhalen zijn authentiek, net als onze lezeressen.

Daarnaast geeft Vriendin praktische tips voor thuis, in de keuken, voor beautyproducten, boeken en de laatste mode. Hiermee maken we het leven van onze lezeres makkelijker. Wij bieden inspiratie en aspiratie: wij brengen de lezeres op nieuwe ideeën. Vriendin biedt bovendien voordeel door winacties en kortingen op relevante producten. Zo verdient de lezeres Vriendin als het ware ‘terug’ in praktisch voordeel.

REDACTIE
Hullenbergweg 413, 1101 CS Amsterdam,
Postbus 94300, 1090 GH Amsterdam,
[email protected]
Audax Publishing BV

UITGEVER
Nadine van de Luijtgaarden

HOOFDREDACTIE
Renske Veldhoff

WEBREDACTIE
Renée Mulckhuijse
Lieve Peeters
Lisa Manche
Iris te Voert

MARKETING
Marjolein Otte
Harriët Bouman-Walther
Daniëlle Woudstra
Natascha Klene

SALES
Suzette Lantveld

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de afdeling sales via 020-5979550 of [email protected].

ABONNEMENTEN
Heeft u vragen over uw abonnement? Of wilt u bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven?
Neem contact op met onze klantenservice via de website, mail naar [email protected] of bel 088-133 87 08 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-17.00)

Abonneeservice Vriendin
Postbus 105
2400 AC Alphen aan den Rijn

ADVERTEREN
Adverteren in Vriendin of op vriendin.nl? Klik hier voor de advertentietarieven.